Minions Cupcakes

posted in: Sugar Free | 0

 

Wooooaw!

Asta va fi reacția copiiior sau adulților la prima vedere, garantez. La noi așa a fost (testat cu 5 copiii), iar reacția lor a fost priceless.

Recunosc…probabil eu am fost cel mai entuziasmat copil când am văzut ce minunății de brioșe au ieșit într-un timp atât de scurt și cu un efort minimal!

Copiii mei odoră minionii, iar recent am participat la un eveniment pentru copii cu mascote, cântece și dansuri pe această temă și nu am putut încheia ziua fără un desert pe măsura event-ului. Accesoriile le-am achiziționat în urmă cu ceva timp din Hofer (sunt din zahăr, dar copiilor le-am spus că nu sunt comestibile) și sincer au stat destul de mult timp în dulap, probabil așteptau momentul potrivit, care a și venit pe măsură!

Super chiar super simple de făcut și fără balauri dăunători, cu un gust light și un design simplu și perfect, aceste brioșe pot fi vedetele aniversării celui mic sau pot transforma desertul duminical într-o  adevărată bucurie culinară. Sincer chiar mă gândesc să fac o duzină din nou pentru colegii de grădiniță ai Clarei, la următoarea celebrare aniversară.

Mai jos aveți atașată rețeta pas cu pas plus linkuri către ingredientele folosite. Noi am mers la dublu și am transformat gătitul brioșelor într-o activitate de joacă și vă recomandăm și vouă asta având în vedere simplitatea rețetei.

Poftă bună!

 

 

 

Print Recipe
Minions Cupcakes
Course Desert
Prep Time 15 minute
Cook Time 15-20 minute
Passive Time 30 minute
Servings
12 Cupcakes (regular size)
Ingredients
Pentru briose
Pentru cremă
Course Desert
Prep Time 15 minute
Cook Time 15-20 minute
Passive Time 30 minute
Servings
12 Cupcakes (regular size)
Ingredients
Pentru briose
Pentru cremă
Instructions
  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Așezați formele de copt brioșe în tavă și lăsați-le deoparte.
  2. Amestecați toate ingredientele cu ajutorul unui robot de bucătărie sau cu mixerul, până obțineți o compoziție omogenă. Cu o lingură proportionați în mod egal compoziția în hârtiile de copt și introduceți-le în cuptor.
  3. Pentru cremă, cu ajutorul unei linguri de lemn amestecați ușor untul cu mascarpone și pudra xilytol până obțineți o compoziție cremoasă. După răcire se ornează brioșele cu cremă și accesorii.
Recipe Notes

Pentru a obține acel galben minunat am folosit colorantul alimentar de la India Tree, sunt naturale și le poți achiziționa de aici , o super alternativă atunci când nu ai timp să-ți faci tu coloranții homemade.

Poți folosi în loc de pudra xilyrol, miere în aceeași cantitate, dar va trebui să fi foarte rapidă cu ornatul pentru a evita subțierea cremei. Odată ornate brioșele se păstrează la frigider.

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *