Polarn O. Pyret jumpsuit

posted in: Kids Looks Girl | 0

Dacă ești în căutare de comoditate și utilitate când vine vorba de îmbrăcămintea celui mic, s-ar putea să am soluția ideală pentru voi.

Polarn O. Pyret este un brand din Suedia care face imbrăcăminte de calitate pentru copii în varstă de 0-12 ani. Peste 25% din imbrăcăminte este etichetată ecologic și poartă certificarea GOTS (Global Organic Textile Standard) pentru producție ecologică. În calitate de brand, Polarn O. Pyret produce imbrăcăminte uni-sex pentru copii, concentrându-se mai degrabă pe calitatea și confortul produsului, decât pe divizarea culoriilor pe genuri (roz-fete și albastru-băieți), clasicul exemplu care îl întâlnim cam peste tot când vine vorba de orice tip de articol destinat celor mici.

Principalul concept al companiei este aceela că imbrăcămintea pentru copii ar trebui purtată de mai mult de un copil, predată și transmisă mai multor generații, concept care accentuează calitatea produselor oferite.

Brandul are în prezent un parteneriat cu Fundația World Childhood, iar o parte din vanzările anumitor produse se duc la fundație, sprijinind dreptul la o copilărie sigură și iubitoare pentru toți copiii. Marca a participat anterior la strângerea de fonduri pentru campania “Copii în dificultate”, solicitându-le clienților să-și aducă hainele Polarn O. Pyret în magazinele locale, pentru a fi revândute la un preț mai mic, profitul urmând să fie donat către BBC în cadrul programului “Children in need”.

Polarn O. Pyret dispune de livrare internațională, iar vestea bună este că printre cele +200 de țări se află și România.Spor la cumpărături!

 

Clara’s look: Polarn O Pyret pineapple jumpsuit

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *