Experiența Lavandair Pick U

posted in: Uncategorized | 0

 

 

Aveți ceva planificat pentru luna iunie?
Dacă nu, vă dau un pont despre un eveniment de neratat, iar dacă aveți  totuși ceva planificat vă sfătuiesc să vă reorganizați pentru a putea fi prezenți la a treia ediție a evenimentul  Lavandair – Pick U desfășurat pe parcursul a trei zile, respectiv 7-9 iunie.

 

O să ocolesc clasica poveste romantică de Provence, pentru că egal unde este crescută lavanda, benefiicile și proprietățiile acesteia sunt aceeleași dar și pentru că vorbim despre un eveniment local dintr-un sat din jud.Arad,  (dar totuși foarte aproape de Timișoara, aprox.45km).

Conceptul Lavandair a prins viață în anul 2016, fiind o afecere de familie clădită pe calitate, integritate și respect. Produsele obținute din propia recolta pot fi achiziționate de pe siteul www.lavandair.ro , unde puteți găsi de asemenea multe alte informații utile despre utilizarea si efectele miraculoase ale lavandei.

Anul trecut când am participat la weekendul Lavandair am avut parte de o zi superbă fără nici un fel de superlativ. Am aranjat copiii, am luat-o pe buni, camera foto și am pornit către locație, nerăbdători de pozele uimitoare ce urma să le facem și foarte curioși pentru noi fiind o premieră un astfel de eveniment.

Ajunși acolo gazda a început prin a  susține o scurta prezentare despre conceptul și istoria Lavandair, care aparent plictisea audiența nerăbdătoare să activeze arsenalul de „blitzuri“….

Din păcate detalii importante cum ar fi tehnica de cules, produsele benefice făcute local din recolta propie și multe altele erau total off-topic pentru marea majoritate (poate în acest an vizitatorii vor arăta mai mult respect și recunoștiință ca anul anterior).De reținut este că odată culeasă, recolta va produce și anul viitor , iar pentru a vă bucura din nou de aceeastă  experiență este foarte important să culegeți lavanda corect.Timp este, iar oricât de grăbiți a-ți fi nu uitați că sunteți acolo pentru o experiență unică și o evadare din viață cotidiană de zi cu zi.

Partea cea mai delicioasă a evenimentului este desigur Gulașul de oaie.Da ați citit bine, așa că nu uitați să bifați căsuța cu interesat din formularul de înscriere. Acolo am mâncat cel mai bun gulaș de oaie ever! Cu siguranță și persoanele care se ocupau de servire  s-au săturat să m-a tot audă complimentand  preparatul din ceaun, pentru că chiar am făcut asta de nenumărate ori… de foarte multe ori defapt .Sfatul meu, luați-vă  o extra porție și pentru mai târziu.Noi am făcut asta  pentru bunu‘ care nu a fost prezent, dar din păcate pentru el porția s-a înjumătățit până am ajuns acasă.Pentru iubitorii de dulce, o doamna și mai dulce vă așteaptă cu preparate fine și colorate care cu siguranță va satisface orice pofticios fie el mic sau mare, iar de băut este disponibil un întreg meniu, de la freshuri de portocale, limonadă de lavandă, apă, sucuri, bere și nu în cele din urmă cafea (asta în cazul în care aveți nevoie de o înviorare ca să puteți parcurge drumul înapoi către casă).

Pentru că dragostea trece prin stomac dar frumusețea contează și ea, Ana Buha mi-a prezentat câteva produse cosmetice  naturale homemade irezistibil de achiziționat, iar standul Savonerie punea la dispoziție multe alte produse de testat, nu numai de cumpărat. Mai multe detalii despre produsele Savonerie găsiți aici.

 

Anul acesta am văzut listate mult mai multe activități în cadrul programului cum ar fi ateliere pentru copii, echitație, concerte și spectacole de dans și multe altele. Cu siguranță veți avea parte de o după-amiază minunatata, iar pozele vă vor aminti asta cu siguranță.Formularul de înscriere plus toate detaliile evenimentului le găsiți aici.

 

PS. Fiul meu Damian a dezvolatat un adevărat hobby din scuturatul tufelor de lavandă pentru a putea auzii bâzâitul albinelor, care era foarte amuzant pentru el. Așa că dacă vă este frică să încasați vre-o înțepătură sau mai multe, stați liniștiți el a ieșit triumfător fără nici măcar una, asta după  o lungă perioadă de “concerte”.

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *