Echt Cool!

posted in: Kids Looks Boy, Lookbook | 0

 

 

 

   New season, new shoes!

Deşi suntem în luna iunie încă sărbătorim primăvara iar aparent vremea nu ne permite încă să cumpărăm sandale si flip-flops aşa că ne rezumăm la adidaşi. Ca orice părinte vrei tot ce este mai bun pentru micuțul tău, iar o creştere armonioasă cu un confort sporit este unul dintre principalele dorințe.

Încălțămintea reprezintă un aspect foarte important pentru un picior aflat în dezvoltare. Dacă în materie de îmbrăcăminte este relativ uşor, în ideea în care un copil va spune sau va da semne întotdeauna dacă o bluză sau o pereche de pantaloni îi vor creea discomfort, atunci când nu este evident vizual…  când vine vorba despre încălțăminte este puțin mai dificil, totul fiind ascuns în interior.O pereche de papuci aparent confortabili pot crea probleme grave copilului tău atâta timp cat nu sunt de mărime corespunzătoare ( prostul obicei mai bine să fie mai mare decât mai mic/ lasă că-i vine şi la anul, etc.) au talpa mult prea groasă sau nu oferă flexibilitate. O măsură prea mică care strânge piciorul micuțului afectează vascularizația locală şi favorizează deformarea degetelor în timp, pe când o mărime prea mare deformează mersul. Pantofii cu talpă ortopedică sunt cei mai indicați pentru copii şi nu numai.

Cu primul copil am întâmpinat ceva problem medicale grave cu picioarele, iar timp de aproape 1 an a trebuit în fiecare seară să poarte nişte proteze ortopedice speciale. Din fericire acum totul este ok legat de acest aspect însă această perioadă, personal a marcat un semnal de alarmă în vederea purtării unor încălțări adecvate, pentru prevenirea altor complicații sau apariția unor noi probleme la cel de al doilea copil.

 

Papucii adidas cu tehnologia adiFIT ortholite sunt perfect adaptați necesitățiilor unui picior aflat în creştere.Comozi în timpul purtării datorită flexibilității talpei sunt perfecți pentru plimbări sau joaca din parc. Uşor adaptabili la orice lățime a piciorului datorită sistemului de reglare prin scaiete, te scuteşte de mult timp şi efort atunci când eşti pe grabă şi nu numai. Iubesc lucrurile simple, iar încălțăriile fără şiret se numără printre ele.

 

 

Damian’s Look: Adidas Jacke| Pantofi Adidas (cumpără) | Pantaloni H&M tip jogging (cumpără)

 

 

 

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *