Botanischer Garten

Sfârșitul verii se apropie, iar ultimu val de căldură a lovit termometrele cu peste 35°C. În aceste zile foarte călduroase nu prea poți ieși cu copiii oriunde, defapt mai niciunde.La scăldat am tot fost, iar nerăbdători de activități și mișcare am hotărât să vizităm grădină botanică din oraș.O adevărată oază de pospetime aflată la baza muntiilor, cu sute de specii de plante și arbori dar și de mini cascade, iazuri și ascunzișuri în stânci, Botanischer Garten, îți oferă un refugiu răcoros în zilele excesiv de călduroase.

Ne-am echipat cu fructe, apă și am pornit în această duminică să ne ascundem de razele soarelui în frunzișul des al grădinii.A fost o bună investiție de timp,ne-am relaxat, ne-am plimbat iar Damian a și dormit mai bine de un ceas, să fie oare de la aerul curat de munte?  Cu siguranță!

Plăcut surprinși am fost atunci când, plimbându-ne în cel mai înalt nivel al grădinii am observat o ușă deschisă către un parc de joacă pentru copii. Situat în pădurea din vârful muntelui și cu o panoramă splendidă asupra orașului, această “descoperire” a fost cireasa de pe tort. Cum spune Joseph Campbell „Urmeaza-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri!”, în această situație fiind un gard în loc de zid, but still close enough.

 

Clara’s Look: Zara Top| Zara Shorts| H&M Sandals| Nepali bracelet

 

Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Sharing is caring!

Leave a Reply