Bine ați venit în familia noastră!
Mă numesc Iasmina Zlatca și sunt autoarea acestui blog. Aici este locul unde veți găsi deserturi creative fără zahăr rafinat pentru adevărații iubitori de dulce, subiecte de parenting, beauty și multe altele.

 Sunt într-o continuă căutare de gusturi și arome noi, iar prin rețete accesibile și simple vreau să împărtășesc cu voi din bucuriile gătitului de acasă. Ador să experimentez în bucătărie și consider că mereu este sau ar trebui să fie loc pentru ceva dulce.
“Te iubesc” nu înseamnă nimic fără un tort decadent de ciocolată, iar “Îmi pare rău” este mult mai autentic cu o duzină de gogoși.

 Consider că aproape orice rețetă poate fi transformată într-o versiune mai sănătoasă și mă bucur de provocarea de a face acest lucru posibil. De asemenea este crucial pentru mine ca rețetele să fie cât mai simple, să nu necesite mult timp și efort. Timpul este prețios, iar de făcut sunt multe într-o familie de patru.

 Trăirea unei vieți sănătoase trebuie să includă mult mai mult decât inrijirea corpului fizic. În călătoria mea personală către fericire și o mai bună sănătate am lucrat în egală măsură la consolidarea relațiilor cu cei apropiați, practicarea de hobbyuri care mă încarcă pozitiv și nu în cele din urmă crearea unei legături spirituale puternice cu natura.
Așadar acest blog nu se învârte numai în jurul deserturilor, el cuprinzând multe alte subiecte minunate de care ne putem bucura. Alternative naturale de beauty, activități montessori, experiențe personale în materie de parenting și un lookbook complet dedicat celor mici.

 Pe partea profesioanalăsunt absolventă de studii superioare, dețin o calificare de cofetar-patiser și cu o practică în acest domeniu făcută în Austria,  încerc să-mi las amprenta în mediul online într-un mod unic și constructiv.

 Aștept cu nerăbdare să vă cunosc și sper că ne putem inspira reciproc în fiecare dintre călătoriile noastre personale. Îmi doresc să ne împrietenim pe termen lung, să creștem frumos spiritual și nu în cele din urmă să creăm o lume mai bună celor ce vor urma!

Living a healthy lifestyle is not a trend is a revolution!